Thursday, December 8, 2011

KTT 4

assalamualaikum semua.

haa. skarang ni aku nak introduce kat korg semua housemates + classmates aku atau sape2 lah yg aku nak taip.

ASHRAF OMAR ( acap) -dia ni housemate,roommate,classmate,hangoutmate,ahhh. semua mate la ngn dia. haha. asalnye org kedah,tp lahir kat pahang. hidup berpindah randah menurutnya. penah tggal kat nogori, pastu balik kedah. haha. dulu budak ni skolah SMKA BALING. budak pandai. tp tggal kat SUNGAI PETANI ( SP katenye) . bandar la tu.==

next is JAUZI (joji) - ni org JOHOR. org JB. dulu skolah kat SMKA JOHOR BHARU. anak org kaye. ayah dia keje pengurus cawangan CIMB kat sane. banyak duit la tu. haha. dia femes awal2 dulu sebab ade handphone besar, bukan hp sgt pon. tapi GALAXY TAB. (tp skarang naqib dah ade yg 10.1 punye. hahaha ) kalau nak online , pnjam jela tab dia sbb dia ade broadband. nice :)
oh. dia ni pon housemate + classmate aku, tp bukan roommate, sbb aku duduk bilik 2 org.

NAZRIN ANUAR (ayin) - ayin ni org putrajaya, tp bulan 12 ni nak pndah kat sepang dah. orgnyer baik. tp satu je. dia minat korea yg melampau. hahahaha. dia housemate aku. bilik sebelah. skali ngn roy. dulu dia budak SASER. skolah yg 'hebat' akademik tu. so, kat umah slalu gak kene usik nerd. sbb budak SASER kan. haha.

SYAFIQ NAZMI (roy) - budak BATU PAHAT. dulu skolah SDAR. skarang MPP A LEVEL kami. xtau banyak sgt citer pasal dia sbb x rapat. hahaha.

SAMIR - hmm. dulu b4 aku masok KTT adik aku ckp senior dia ade masok sini gak. name dia samir. tup2, samir ni umah skali ngn aku. hahaha. samir ni india. tp muslim. :) so, ok je ngn dia, sbb dia pon mcm dah terbiase hidup care org melayu. tggal kat bandar metropolitan KL. dulu skolah ASiS. suke main futsal. dan suke tdo. genius jugak.

IKRAM.- budak BATU PAHAT jugak. skali ngn roy. suke tdo. suke jimat duit. xsuke stadi. tp genius. study week pon da cukup utk dia score 12 points exam. haha. dulu skolah SSAS nun kat putrajaya. suke dengar lagu jugak.

FIRDAUS.- org PERAK katenye. dulu skolah kat MRSM TAIPING (skolah kakak aku dulu). budak ni pandai. tp xtunjuk lagi. hehe. dia pon suke berjimat. ntah2 elaun jpa bg x sentuh lagi. kui3. dia ni misteri kot. sbb aku pon xtau nak describe mcm mane. dia housemate aku. haha.

SHARUL AIZZAT (aizat) - ni classmate aku. tp xserumah. dia rumah budak dentistry yg satu lagi. tggal kat KAJANG. anak org kaye jugak. xsuke mkn kat luar. pandai. no wonder dpt skolah kat SASER. tp mid sem aritu patotnye xlepas cutoffpoint pon, tp biase lah. hahaha. cite2 tggi, nak canon 6D. menaruh hati kat seseorg. hmm. sape ntah. suke main badminton. suke sukan la.. tp at the same time nerd. ( oopss.. sorry aizat. hahaha ) dia baik.. tu je la kot.


so, ni aku. budak kampung yg dpt scholarship jpa. pastu sambung blaja kat SEPANG. 45 minit ke KL. dikelilingi budak2 bandar yg kononnye lebih terkedepan dari segi gajet. haha. tp aku lebih suke jd budak kampung yg dudok tepi pantai. (ye la umah aku kan tepi pantai). tggal kat umah kampung, umah kayu yg nyaman dan dingin. waahh. haha. better than TAMAN KENANGA kat KTT nun.

ok.dats all. bye.

2 comments:

  1. koya umoh kayu.padahal umoh besor gedabak mcm istana

    ReplyDelete
  2. hek mu. hahaha. mu orr rumoh istane.

    ReplyDelete